Galaxy® Flex

Flexibele centrales voor kleine tot middelgrote installaties

 

De nieuwe en verbeterde Galaxy® Flex-centrale is nu beschikbaar bij Honeywell. Het biedt een volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing voor inbraakdetectie en toegangsbeheer en voorziet kleine tot middelgrote beveiligingssystemen van gebruiksgemak en flexibiliteit. De uitbreidingskosten van de Galaxy Flex blijven tot een minimum beperkt dankzij het modulaire ontwerp met 12 volledig aanpasbare on-board zones.

De functierijke Galaxy Flex 20 is ideaal voor kleine systemen tot 20 zones. Galaxy Flex 50 biedt een hoge mate van flexibiliteit aan kleine tot middelgrote systemen waar installatie- en gebruiksgemak belangrijk zijn. Galaxy Flex 100 is een zeer concurrerend systeem voor installaties waar veel zones en functionaliteiten nodig zijn.

 

Wat is er nieuw?


Flexibele communicatieopties inclusief IP

Communicatieopties over meerdere paden, waaronder PSTN, GSM, of GPRS.
Behalve de eenvoudig te configureren meervoudige back-up, kan de GPRS-module automatisch naar een ander netwerk schakelen voor behoud van een betrouwbarecommunicatieverbinding als het signaal verloren raakt. Het gebruik van de Flex GPRS-oplossing levert een aanzienlijke besparing op ten opzichte van  communicatieoplossingen van derden en bespaart tijd en te installeren apparatuur. Volledige codering is beschikbaar via Ethernet en GPRS en ondersteuning voor de ontvanger is beschikbaar via diverse algemene ontvangeroplossingen in heel Europa. Het gebruik van bestaande communicatiepaden minimaliseert de installatiekosten en de intuïtieve programmering van de communicatie vereenvoudigt een foutloze configuratie. Het volledige diagnostische programma betekent dat installateurs door de installatie worden begeleid van configuratie tot testen. Dit voorkomt het tijdrovende zoeken naar oplossingen voor problemen.

Reductie van valse alarmen dankzij mogelijkheid tot visuele verificatie

De reductie van valse alarmen door betrouwbare verificatie vormt een essentieel element van een beveiligingssysteem. Naast audioverificatie biedt Galaxy Flex verificatie via beeldfragmenten voor het bevestigen van alarmen. Met behulp van de nieuwe ISN3010B4-camera PIR en de Honeywell PE 1800IP alarmontvanger, ontvangt de meldkamer een reeks pre- en post-alarmbeelden om een onderscheid te kunnen maken tussen echte alarmen en valse alarmsignalen die zijn ontvangen. De meldkamer kan zodoende ingrijpen bij echte alarmmeldingen en de boetes en kosten die geassocieerd zij met valse alarmen voorkomen. Bovendien kunnen de door de camerasensoren gemaakte beelden worden gebruikt als bewijs van inbraak en door politie bij het opsporen en identificeren van een inbreker.

galaxy-flex

Alles in één

Galaxy Flex is ideaal voor installateurs met de behoefte installatie- en programeertijd te beperken om zo kosten te kunnen besparen. In de behuizing van de centrale bevinden zich op maat gemaakte modules voor draadloze communicatie, uitbreiding en andere functionaliteiten. Deze kunnen eenvoudig worden ingeklikt waardoor de installatie- en bekabelingstijd aanzienlijk worden verminderd en daarmee ook de kosten. Het systeem is niet alleen snel te installeren maar de behuizing is bovendien gemaakt van een brandwerend polymeer die ervoor zorgt dat de kast tijdens de installatie minder snel butsen oploopt of beschadigd raakt.

 

Draadloos zonder grenzen

Maak gebruik van de draadloze mogelijkheden op plaatsen waar esthetica belangrijk is en bedrading onpraktisch of te duur is. Dankzij de beproefde bidirectionele radio en slimme routeringstechnologieën van Honeywell, biedt de Galaxy Flex de flexibiliteit van bedraad en draadloos in één degelijk systeem zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid van het systeem. Deze technologieën verlengen de levensduur van de sensoraccu tot wel 5 jaar. En vanwege de automatische detectie van de sensoren verloopt de installatie snel en eenvoudig.

 

USB aansluiten en communiceren

Het programmeren en testen op locatie verloopt snel en eenvoudig met de on-board USB voor aansluiting via een laptop op de Remote Service Suite (RSS). Het programmeren gaat snel en eenvoudig met de intuïtieve Windows-programmeerinterface van Galaxy Flex.

 

Als je één Galaxy kent, ken je ze allemaal

Omdat Galaxy Flex is gebaseerd op het beproefde en betrouwbare Galaxy® -platform, gebruikt het dezelfde intuïtieve, op menu's gebaseerde, programmeerfuncties als Galaxy Dimension. Installateurs hoeven slechts één platform te leren om te voorzien in de behoeften van de kleinste tot de allergrootste beveiligingsinstallaties. Bovendien minimaliseert een gemeenschappelijke reeks randapparatuur zowel de behoefte aan voorraad als training.

 

Lagere kosten voor systeemonderhoud

De Galaxy Flex kan vanuit een centrale locatie beheerd worden met behulp van de Remote Service Suite (RSS) software van Galaxy, zodat installateurs hun klanten onmiddellijk ondersteuning kunnen bieden en tegelijkertijd geld en tijd besparen door onnodige bezoeken te voorkomen. Installateurs kunnen het systeem op afstand beheren, met volledig geautomatiseerde periodieke verzending van diagnostische gegevens, zodat ze de volledigesysteemstatus altijd binnen handbereik hebben. Hierdoor zijn er minder locatiebezoeken nodig en kunnen installateurs zich richten op nieuwe, meer lucratieve, omzetmogelijkheden. Ongeacht of het gaat om een routine-inspectie, gepland onderhoud of zelfs eenvoudig het inspecteren van de systeemstatus, het kan op afstand worden gedaan vanaf een vaste of mobiele locatie. Galaxy Flex biedt vele andere functies die zijn bedoeld voor een gemakkelijke installatie en programmering en een maximale flexibiliteit. Deze omvatten geavanceerde configuratieprogrammering via links en speciale zones, duidelijke en ondubbelzinnig aansluitingen en standaardkabel voor BUS-bedrading. Galaxy Flex biedt een flexibele serie beveiligingsoplossingen met uitgebreide functies voor kleine tot middelgrote installaties waarvoor naleving van Klasse 2, EN50131, PD6662 is vereist. Kies voor Galaxy Flex en ervaar het gemak en de flexibiliteit van Honeywell. Bezoek www.galaxyflex.com of neem contact op met ons verkoopteam; de gegevens daarvan vindt u aan ommezijde.

Kassa & Co. Oog voor camerabewaking

Inbraak en diefstal zijn zeer onaangename gebeurtenissen. Uw waardevolle spullen bent u in de meeste gevallen definitief kwijt en ook emotioneel is een dergelijke ervaring erg vervelend. Voorkomen, signaleren en razendsnel alarmeren door middel van camerabewaking, zijn vandaag de dag dan ook absoluut geen overbodige luxe! Kassa & Co zorgt er nu voor dat u gemakkelijk preventieve maatregelen kunt nemen.

 

Veilig werken met camerabewaking

Met camerabewaking heeft u gedetailleerde instrumenten in handen om ongenode gasten buiten de deur te houden en indringers of overvallers te identificeren. Bij Kassa & Co bieden we u een hoogwaardig assortiment in camerabewaking systemen en randapparatuur.


Camerabewaking systeem

Kassa & Co camerabewaking heeft voor iedere situatie een pasklare én betaalbare oplossing in huis. Wij kunnen een compleet en professioneel camerabewaking systeem voor u opbouwen, dat geheel aansluit bij uw wensen. Daarmee beschikt u over camerabewaking van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Met Kassa & Co heeft u altijd een scherp oog voor camerabewaking!

 

Camera-installatie is een kunst

Het netjes monteren, wegwerken van de bekabeling en zeker niet onbelangrijk om te noemen het programmeren en instellen van het bewakingssysteem zijn werkzaamheden welke wij dag in dag uit uitvoeren. Door de valkuilen al meegemaakt te hebben en natuurlijk op de hoogte te zijn van de mogelijkheden, weten we dan ook met de volle overgave perfect werk af te leveren.


Techniek

Digitale camera's , analoge camera's , via vaste UTP bekabeling , glasvezel, draadloos , WiFi of coax kabel....
De juiste techniek op de juiste plek: het advies van de specialist. Wij laten ons graag uitdagen. klein of groot project: wij zoeken een passende oplossing.

Een ding vinden we echter belangrijk en dat is de basis: goede en betrouwbare kwaliteit en natuurlijk de juiste producten aan elkaar gekoppeld. Een goed advies is van groot belang.

 

 
Kassa kopen van Kassa & Co?
 
Wij hebben een landelijke dekking, hierdoor staan onze kassa’s en kassasystemen in heel België. In Aalst (Limb.), Alken, As, Attenrode, Berg (Limb.), Beringen, Beverlo, Beverst, Bierbeek, Bilzen, Boorsem, Bost, Boutersem, Brustem, Bunsbeek, Diepenbeek, Diets-Heur, Dilsen-Stokkem, Drieslinter, Duras, Eigenbilzen, Eisden, Elen, Ellikom, Engelmanshoven, Ezemaal, Fouron-le-Comte, Fourons, Fouron-Saint-Martin, Fouron-Saint-Pierre, Gelinden, Gellik, Genk, Genoelselderen, Glabbeek-Zuurbemde, Gorsem, Groot-Gelmen, Grote-Spouwen, Gruitrode, Guigoven, Hakendover, Halen, Halmaal, Haren (Tongeren), Hees, Henis, Herderen, Herstappe, Heusden (Limb.), Heusden-Zolder, Hoegaarden, Hoelbeek, Hoeselt, Houwaart, Kanne, Kapellen (Bt.), Kerkom, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Kessenich, Kinrooi, Kleine-Spouwen, Koersel, Kolmont (Tongeren), Koninksem, Korbeek-Lo, Kortessem, Kumtich, Lanaken, Landen, Lanklaar, Lauw, Leut, Linkhout, Linter, Loksbergen, Lovenjoel, Lummen, Maaseik, Maasmechelen, Mal, Martenslinde, Mechelen-aan-de-Maas, Meensel-Kiezegem, Meeswijk, Meeuwen, Meeuwen-Gruitrode, Meldert (Bt.), Meldert (Limb.), Melkwezer, Membruggen, Millen, Moelingen, Molenbeersel, Mopertingen, Mouland, Munsterbilzen, Neerglabbeek, Neerharen, Neerhespen, Neerlinter, Neeroeteren, Neerrepen, Neervelp, Neerwinden, Nerem, Niel-bij-As, Oorbeek, Opglabbeek, Opgrimbie, Ophoven, Oplinter, Opoeteren, Opvelp, Ordingen, Orsmaal-Gussenhoven, Outgaarden, Overhespen, Overrepen (Kolmont), Overwinden, Paal, Piringen (Haren), Rekem, Remersdaal, Riemst, Rijkhoven, Riksingen, Romershoven, Roosbeek, Rosmeer, Rotem, Rumsdorp, Runkelen, Rutten, 's Gravenvoeren, 's Herenelderen, Schalkhoven, Sint-Huibrechts-Hern, Sint-Joris-Winge, Sint-Martens-Voeren, Sint-Pieters-Voeren, Sint-Truiden, Sluizen, Spouwen, Stokkem, Teuven, Tielt (Bt.), Tielt-Winge, Tienen, Tongeren, Uikhoven, Val-Meer, Veldwezelt, Vertrijk, Vissenaken, Vliermaal, Vliermaalroot, Vlijtingen, Voeren, Vreren, Vroenhoven, Vucht, Waltwilder, Werm, Widooie (Haren), Wijshagen, Wilderen, Willebringen, Wintershoven, Wommersom, Zelem, Zepperen, Zichen-Zussen-Bolder, Zolder, Zutendaal is het kassa met Kassa & Co.
 
Kijk gerust eens op de referentie pagina en mogelijk ziet u iemand bij u in de buurt waar u onze kassa’s kunt kopen.
 

©CLING bvba